Current Status
Not Enrolled
Price
490
Get Started
This course is currently closed

in contact met jezelf

module 1

Welkom!

We gaan nu echt beginnen! Op zoek naar je eigen schat! Een ontdekkingstocht om jezelf te laten schitteren. Onderzoeken wat nu ėcht belangrijk is voor jou. Hoe meer je doet wat je leuk vindt, hoe meer geluk je ervaart!

Definitie van geluk:

een ervaring van vreugde, tevredenheid en welzijn,

gekoppeld aan een gevoel dat het leven goed is,

zinvol en de moeite waard

Hoe gaan we dat doen?

Door lekker veel creatieve opdrachten…. dat brengt je in verbinding met jezelf, het ontspant en je krijgt stap voor stap een waardevol document helemaal over jou! Jij in Beeld!

We gaan aan de slag met je mindset, je manier van denken heeft grote invloed op hoe jij in het leven staat. En we gaan veel tijd besteden aan het onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Je waarom. Welke dromen en verlangens heb je? En hoe kan je een leven creëren waarin dit allemaal past?

Voor dit avontuur wil ik je vragen om je open te stellen voor de opdrachten, al denk je, ‘ja, dat weet ik al’ of ‘dat is niet voor mij van toepassing’. Want ik weet zeker dat je er iets voor jezelf uit kunt halen als je er in verwondering en openheid naar gaat kijken.

En het gaat uitproberen! Want het gaat niet om de kennis, maar het gaat om de oefening, om de toepassing en daar de inzichten en ervaringen uit halen.

De eerste week gaan we ons voorbereiden op onze reis,

ik wens je heel veel plezier.

error: Content is beschermd