Current Status
Not Enrolled
Price
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Get Started
This course is currently closed

module 10

waar verlang je naar?

… schatgraven in jezelf …

Waar verlang

je naar?

Je hebt al heel veel onderzocht. Onder andere welke waarden belangrijk voor je zijn, wat je kwaliteiten zijn en met welke bril je naar de wereld kijkt. Met die kennis als basis ga je onderzoeken waar je naar verlangt. 
Wie ben jij, als je dat wat jij belangrijk vindt ruimte geeft in je leven? Dat je de dingen die je belangrijk vindt leidend laat zijn voor de keuzes die je maakt? Welke verlangens heb je? Waar ga je voor?

Het is belangrijk om nu bewust te kiezen om voor je waarden te gaan. Waarom? In de waan van de dag maak je keuzes op basis van routine, leef je door zoals je doet. Zonder er over na te denken, doe je automatisch datgene wat je op korte termijn het minste stress oplevert. Wanneer je werkelijk stappen wilt zetten, dan is de kans groot dat er iets moet veranderen. Daar moet je bewust JA tegen zeggen. Dat kan stressvol zijn, omdat je op dat moment ook NEE zegt tegen iets anders.

Een mooie affirmatie die hierbij past is: ‘Ik kies ervoor om mijn verlangen ruimte te geven in mijn leven’.

Op een later moment bepaal je welke stappen je kunt nemen om je waarden te leven. Nu is het alleen maar onderzoeken waarnaar je verlangt.

Geniet ervan! Wat is er mooier dan beeld te geven aan je verlangen? <3

The biggest adventure you can take

is to live the life of your dreams.

.. Oprah Winfrey ..

error: Content is beschermd