Current Status
Not Enrolled
Price
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Get Started
This course is currently closed

module 9

bewustwording

… schatgraven in jezelf …
In module 1 hebben we al kennis gemaakt met je innerlijke criticus. Dat stemmetje dat zit te tetteren ‘dat het beter kan’, ‘dat het toch niets wordt’, of…. wat ‘ie ook maar tegen je zegt [of zei]. Het is een belemmering in jezelf die je in de weg staat om te doen wat je graag zou willen.

Omdat je manier van denken een grote invloed heeft op hoe jij in het leven staat, gaan we wat dieper in op wat gedachten allemaal met je kunnen doen. Je gedachten bepalen voor een groot deel of je gelukkig bent of niet. 

Een voorbeeld. Heb je de gedachte “ik heb altijd pech”, dan zul je de hele dag de bevestiging herkennen dat je altijd pech hebt. Dan zie je de geluksmomentjes niet. Dan dans je niet in de regen, want ‘zie je wel… ik heb altijd pech, het regent alweer!’. Of dan kun je niet genieten van een prijs van de Postcodeloterij van €50,00, omdat je pech hebt dat je de hoofdprijs niet gewonnen hebt…

Gevoelens en gedachten die je in de weg staan, je innerlijke belemmeringen, tover je niet weg met een ‘TJAKKA’. Er zullen altijd belemmeringen blijven. De vraag is hoe je er mee omgaat.

In deze module gaan we aan de slag met de bewustwording van je gedachten en met een paar eenvoudige hulpmiddelen die je helpen bij een positieve kijk op het leven. En het mooie is… je kunt er meteen mee beginnen.

Een hele simpele oefening, glimlach naar jezelf als je in de spiegel kijkt. Wees vriendelijk voor jezelf, en straal dat uit naar anderen.

Geluk is wanneer wat je denkt, zegt en doet in harmonie zijn

.. Mahatma Gandhi ..

error: Content is beschermd